OM FÖRETAGET

Anton o Simons är din VVS-expert och pålitliga partner i Falkenberg med omnejd. Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa VVS-tjänster som täcker alla dina behov, oavsett om du är företagskund eller privatperson.

Våra tjänster sträcker sig från grundläggande service och underhåll till större projekt som nybyggnationer och omfattande renoveringar. Vi är experter på att installera energieffektiva värmepumpar, byta ut slitna blandare och övriga vatten- och avloppsinstallationer. Vi tar även hand om badrumsrenoveringar utifrån era önskemål.

Vår enkla men starka vision är att göra våra kunder nöjda och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid. Vi strävar alltid efter att erbjuda snabba och pålitliga lösningar som inte bara uppfyller dina specifika behov utan också främjar energieffektivisering. Vår erfarenhet är något vi är stolta över, och vi är nyfikna och håller oss ständigt uppdaterade för att säkerställa att vi kan erbjuda de mest innovativa och miljövänliga alternativen till våra kunder.

Created with RNI Films app. Profile ’Ilford Delta 400 HC’
Created with RNI Films app. Profile ’Ilford Delta 400 HC’

OM OSS

Anton Håkansson - delägare i företaget
Anton har alltid haft en stark koppling till VVS eftersom hans pappa, Jörgen, ägde Falkenbergs VVS-montage. Han beslutade sig för att följa i sin pappas fotspår och började sin VVS-utbildning i Halmstad 2012 och han har sedan dess arbetat som rörläggare. Han är idag 27 år gammal.

Simon Larsson - delägare i företaget
Simon steg in i VVS-världen genom ett sommarjobb på Falkenbergs VVS-montage redan 2007 och det var här hans intresse för VVS tog fart. Han pluggade tre år på Kattegattgymnasiet i Halmstad innan han hoppade på sitt lärlingsprogram hos VVS-montage 2010. Simon har idag över 13 års erfarenhet inom branshen och är nu 31 år gammal.

Resurs-32komso

Servicevägen 12 F

311 32 Falkenberg

sakervatten